Överraska ungarna till sommaren med en mindre pool

Det som tidigare kanske kändes som en omöjlighet är nu faktiskt fullt möjligt. Aldrig har det varit enklare att installera pool på hemmaplan. Till och med du som inte har något större utrymme att räkna med kan överraska barnen med pool i sommar.

Mindre pool på tomten

Du kanske tänker på pool-installation som ett stort byggprojekt och därmed ryggar tillbaka. Men det behöver inte vara så komplicerat som det ofta låter. Tvärtom finns det numera smarta pool-installationer som egentligen inte kräver mer än en lämplig plats. Dessutom behöver den här typen av mindre pooler inget bygglov, så länge det inte rör sig om skyddade områden. Ett tips är att ta en titt här för att se mer hur de här poolerna kan se ut.

Säkerheten i fokus oavsett storlek

Det är dock viktigt att alltid vara uppmärksam på poolens säkerhet och det spelar ingen roll om det rör sig om en liten modell. Med barn i närheten är det nämligen A och O att garantera en trygg och säker badplats. Vill du veta mer kan du läsa om olika funktioner och skyddsanordningar på nätet för att göra din hemma-pool säker för barnen.