Maskerad med ungarna

MaskeraddräktMaskerader är något alldeles speciellt. De skiljer sig från vanliga fester och kalas, och de är extra populära bland barn. Maskerader ger barnen möjlighet att vara precis vad de vill. Det är det perfekta tillfället för dem att klä ut sig till Stålmannen, en prinsessa eller sitt favoritdjur.

Du kommer säkert själv ihåg hur det var att klä ut dig när du var liten, oavsett om det var till en maskeradfest eller för skojs skull med vännerna eller familjen. Lite spännande och annorlunda än de vanliga barnkalaset eller vad det nu var för typ av tillställning.

Ska du anordna en maskerad så behöver du förstås maskeraddräkter. Barnkalaset är en butik på nätet med ett stort urval av maskeradkläder. De har självklart också en egen kategori med dräkter endast för barn. Bland dräkterna på sidan kan du hitta maskeraddräkter som föreställer bland annat Batgirl, Darth Maul, Scooby-Doo, Super Mario eller en älva. Efter att du gjort beställningen får du paketet skickat till dig. Är ni ute efter små maskeraddetaljer finns det också här. Ansiktsmålning, olika typer av masker och spännande tillbehör som peruker, piratkrokar och clownnäsor är bara ett par av de saker som finns att välja mellan.

Om du väljer att handla ditt barns maskeradklädsel via internet tar du bort den biten som eventuellt skulle kunna bli lite tidskrävande när det kommer till maskeradfester. Du slipper åka runt från affär till affär för att hitta en dräkt som passar. På Barnkalasets hemsida har du ett stort urval av kläder vilket gör att du och ditt barn i lugn och ro kan sitta framför datorn och bolla idéer om vad som skulle vara roligt att klä ut sig till.