Utvecklas inom dansen

Finns det ett stort intresse för dans så gäller det att man får utvecklas och hålla på det som man trivs bäst med. Det gäller ju förstås inom det mesta men nu kommer denna text att handla om dans så därav denna ingress.

Det finns ju som sagt massor med aktiviteter man kan hålla på med men om dansen är något som intresserar de yngre i familjen så ska man naturligtvis uppmuntra och skapa de bästa förutsättningarna för sina barn. Om det finns de som är i åldern 8-14 år så kan vi rekommendera Blizz Dance Academy som har verksamhet på över 70 orter i Sverige. Under 10 veckor så får man utveckla sitt dansintresse tillsammans med andra likasinnade och med duktiga instruktörer.

Kursen håller på under vår- och hösttermin och den brukar avluta varje termin med något spektakulärt. Den vårshow som brukas sättas upp är något väldigt speciellt och efterlängtad. Då får alla som deltagit i kursen visa upp vad man lärt sig under de terminer man dansat. Även föräldrar och andra får köpa biljett till dessa evenemang. Höstens uppvisning är föräldrar och vänner inbjudan till. Musiken som det dansas till kan vara specialskriven för just Blizz men även modern pop förekommer.

Man kan välja lite olika stilar beroende på vad man är intresserad av. Bliss Disco, Bliss Street och Bliss Cheer är de stilar som finns och förutom att dansa i grupp under kurstillfälle så kan man öva hemma genom att den koreografi man övat på vid kurstillfället även ligger online på den webbsida som de har. Lycka till med dansen!!